Ce lucruri fac barbatii cand iubesc cu adevarat

Barbatii sunt mult diferiti fata de femei in acest capitol, insa mai sunt si exceptii. Dar acum vorbim de marea majoritate a barbatilor. Unii barbati considera ca atunci cand isi arata iubirea adevarata pentru o femeie in fata altora este o vulnerabilitate si o sa para mai slabi. In prima parte a relatiei cand sunt la inceput, aceasta isi va arata dragostea, dar cu timp va trebui sa isi impuna amprenta de mascul.
Asa ca acum vorbim cu fetele, cum va dati voi seama ca un barbat va iubeste cu adevarat.

In primul rand el va asculta cu adevarat, pas cu pas si este prezent in discutie, nu numai fizic cat si mental. El intelege tot ceea ce tu ii spui si ofera sfaturi gratis, sfaturi care o vor ajuta pe ea.

In al doilea rand el va avea argumente cu tine, nu te va lasa sa castigi asa usor o discutie. Discutiile aprinse sunt dovada ca el are o discutie cu adevarat cu tine si nu iti da dreptate ca totul sa se termine.

Cel il mai da pe el de gol ca este indragostit lulea? Va face scarficii doar pentru ca ea sa obtina fericire. Aceasta este unul din cele mai importante si mari semne de iubire reala. O iubire bazata doar pe sentimente si nu pe bani sau alte obiecte sau tabieturi pe care noi oamenii le avem.

Inca un moment de iubire reala din partea lui catre ea, este atunci cand el ii va spune zilnic cat de frumoasa este chiar si atunci cand are momente dificile.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *