Revolut are acum o valoare care este chiar mai mare decât Natwest, deoarece evaluarea sa tocmai a urcat la 24 miliarde PS.

Revolut a fost fondată în 2015 de Vlad Yatsenko, Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko. Este o companie privată care nu are acțiuni pentru că nu este tranzacționată public la nicio bursă de valori.

Împreună cu alți investitori, domnul Storonsky și domnul Yatsenko dețin o parte din companie, precum și domnul Yatsenko și firma japoneză SoftBank.

Aceste două companii tocmai au investit milioane în Revolut, făcând-o cea mai valoroasă companie privată de tehnologie din Marea Britanie.

Ce este Revolut? Cum functioneazã? Sunt banii tăi în siguranță? Acest articol vă va spune totul.
Ce este Revolut?

Revolut, o aplicație bancară pe care o puteți folosi pentru a vă gestiona și urmări banii, are peste opt milioane de utilizatori.

Revolut nu are o sucursală ca o bancă tradițională. În schimb, puteți face totul online folosind aplicația Revolut de pe smartphone.

Se poate deschide un cont și veți primi un card de utilizat pentru plată. Acest card poate fi fie un card fizic pe care îl primiți prin poștă, fie unul virtual pe telefon.

De asemenea, puteți trimite bani în străinătate, puteți economisi bani și puteți cumpăra și tranzacționa acțiuni și criptomonede.

Revolut are alte caracteristici, cum ar fi o modalitate de a vă vedea obiceiurile de cheltuieli și de a stabili obiective de economii.

De asemenea, vă puteți conecta la alte conturi bancare, astfel încât să puteți vizualiza toate informațiile despre cheltuieli, nu doar pe cele realizate cu Cardul Revolut.

Cashback poate fi, de asemenea, câștigat atunci când faceți cumpărături la anumiți comercianți. Puteți folosi Cardul Revolut pentru a plăti.
Ce este aplicația bancară Revolut?

Puteți obține aplicația din Apple App Store pentru iPhone sau din Google Play Store pentru telefoane Android.

După ce ați descărcat aplicația, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă crea contul.

Va trebui să oferiți câteva informații, cum ar fi numele, adresa, data nașterii și detaliile de contact.

Vi se va cere să faceți o fotografie a pașaportului sau a unui alt act de identitate cu fotografie pentru a vă confirma identitatea.

Va fi necesară o parolă de securitate pentru a obține acces la aplicație. Acest cod trebuie introdus de fiecare dată când îl deschideți.

Odată ce sunteți în funcțiune, veți putea adăuga numerar prin transfer bancar.

Puteți cheltui imediat cu un card de credit virtual de pe telefon sau așteptați până când primiți cardul fizic prin poștă.

De asemenea, puteți aranja ca salariul să fie plătit direct în contul dvs. bancar Revolut.

Puteți utiliza, de asemenea, celelalte funcții, cum ar fi trimiterea de bani în străinătate.
Există o taxă suplimentară pentru Revolut?

Aplicația Revolut este disponibilă pentru descărcare gratuită.

Nu trebuie să plătiți nimic dacă trimiteți bani în străinătate sau obțineți un card înlocuitor.

De asemenea, vi se va percepe o taxă pentru depășirea limitei lunare de retragere la ATM și pentru utilizarea cardului Revolut în străinătate, în anumite țări.

Revolut percepe comisioane pentru cumpărarea și vânzarea criptomonedelor.

De asemenea, puteți alege dintre trei planuri suplimentare care vor percepe o taxă lunară pentru a accesa mai multe funcții precum asigurare, dobândă la economii și un card de metal în loc de plastic.

Revolut Plus este disponibil la 2,99 PS pe lună, Revolut Premium este disponibil la 6,99 PS pe lună, iar Revolut Metal costă 12,99 PS pe lună

Revolut vă permite să comparați prețurile diferitelor planuri și caracteristicile cu care fiecare plan vine pe site-ul său.
Cât de siguri sunt banii mei?

Revolut nu este o bancă, dar vă poate păstra banii ca instituție „monedă”.

Aceasta înseamnă că autoritatea de reglementare financiară a acordat permisiunea de a oferi servicii similare cu cele bancare din Marea Britanie.

O bancă completă este disponibilă în unele țări, dar nu în Marea Britanie. Aceasta înseamnă că protecția dvs. de numerar este diferită de băncile principale sau băncile digitale, cum ar fi Monzo.

Schema de compensare a serviciilor financiare (FSCS), care acoperă banii deținuți la o bancă, vă protejează până la 85.000 PS.

În timp ce instituțiile de monedă electronică vă pot proteja numerarul, nu există nicio protecție FSCS în cazul în care o companie va defecta.

Clienții Revolut au bani deținuți la o altă bancă. Acest numerar este închis. Aceasta înseamnă că banca nu vă împrumută și nu vă investește banii.

Revolut are un seif de economii care este păstrat la o bancă. Această bancă face parte din FSCS, deci va avea protecție în numerar.

S-ar putea să-ți placă și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *