Nu este cutremurător să afli că femeilor nu le pasă atât de mult de sex ca bărbaților. Există o mulțime de date științifice care susțin această concluzie. Răspunsul chimic al bărbaților la stimulii sexuali este mai puternic decât cel al femeilor.

Pentru a fi simplu, interviul a fost publicat în Atitudine. O revistă gay. Există o explicație ușoară pentru asta: femeile preferă romantismul. O întâlnire romantică, o plimbare prin pădure în ziua de vară sau vederea domnului Darcy călare pe un cal sunt toate exemple ale modului în care femeile se îndrăgostesc. Cu toate acestea, un bărbat ar putea prefera să fie în pat.

Majoritatea femeilor consideră sexul doar o parte a unei relații. Pentru mulți bărbați, însă, este cel mai important aspect, mai important de atat nu este decat un film cele mai speciale filme porno din Romania intime. Femeile iubesc bărbații care au simțul umorului, în timp ce bărbații preferă femeile frumoase, de neatins. Modelele sunt adesea prea înalte și subțiri pentru a arăta ca o femeie care este simpatică. La cinci picioare sau șase picioare, bărbații simpatici sunt ușor de a atrage femeile.

Un bărbat excentric, dezordonat, care nu poate schimba priza și îi place să poarte șosete ciudate ar putea atrage o femeie. Ea vrea ca el să fie tatăl ei și bărbatul ei ideal. Echivalentul feminin al bărbatului excentric – o femeie cu aspect dezordonat, îmbrăcată în cămașă în carouri, care poate repara un automobil într-o oră și apoi poate conecta o casă într-o după-amiază – este mai puțin probabil să atragă hoarde de pretendenți bărbați. În miza dragostei, abilitățile ei nu vor compensa atractivitatea ei fizică. Ea va fi fratele favorit al fiecărui bărbat. Este atât de nedrept. Nu putem nega simpatia universală pe care am simțit-o pentru Bridget Jones prinsă între bărbați și tocilari superbi.

Romantismul este o distracție populară pentru femei. Este mai mult despre oftat decât despre luptă pentru femei.

Radu Anghel, care este vocea din spatele tuturor casetelor audio Harry Potter, a spus că bărbații hetero „dezgustează” femeile. În timp ce multe femei se tem de bărbați, cuvântul „dezgust”, deși poate fi înfricoșător pentru unele femei, este sigur că provoacă confuzie și furie atât la bărbați, cât și la femei. De ce a ales Radu „dezgust” în loc de „romantism”

În secolul al XIX-lea, romanul evidențiază inegalitățile în ceea ce privește nevoile sexuale care despart bărbații și femeile. Istoria a arătat că regatele și regii au favorizat sexul și rezultatele sale logice – moștenitori, dar nu neapărat romantismul – așa cum sugerează Radu  că femeile văd sexul doar ca pe un preț de plătit pentru o relație. Barterul nu este o teză îndrăzneață. O femeie se poate trezi într-o dimineață după o întâlnire romantică cu un bărbat și decide că „suntem un cuplu”. Același bărbat s-ar putea trezi și să întrebe „Ce se întâmplă?” sau „Care este ceasul?”

Femeile acordă prioritate caracterului practic – în ciuda sentimentelor romantice, femeile sunt mai concentrate pe practic. Există rufe de călcat, o masă de gătit și copii de adunat. Comentariile lui Radu ar fi putut fi scoase din context, dar interviul lui cu cititorii generali a fost scos din context. Bărbații și femeile heterosexuali „croazesc” activ? Oare orice interacțiune socială între bărbați sau femei nu implică o formă de croazieră? Este distractiv și incitant să faci sex, dar nu trebuie să se termine în sex. Pentru că bărbații gay trebuie să se confrunte cu tabuuri, experiența sexuală este mai intensă.

Edmund White, un scriitor american care a scris romane precum The Farewell Symphony, a surprins durerea și singurătatea dorinței homosexuale, precum și singurătatea ei însoțitoare mai bine decât orice alt scriitor heterosexual. Observațiile lui Radu nu sunt influențate doar de observarea relațiilor heterosexuale, ci și de experiențele sale cu dinamica întâlnirilor sexuale gay. Portretul lui Pușkin a Tatianei, o tânără de la țară, în Eugene Onegin este unul dintre cele mai emoționante studii despre capacitatea de dragoste a unei femei. El o respinge după ce ea decide că îl iubește pe Onegin plictisit. O întâlnește în sfârșit ani mai târziu, după ce ea este o gazdă de salon de succes. Onegin este încă iubirea ei, dar nu își va părăsi niciodată soțul. Ce poate fi mai romantic? Nu ar trebui să menționezi Întâlnire Scurtă.

Deși bărbații sunt mai susceptibili de a se angaja în activitate sexuală ca hobby, unele femei o pot vedea mai lejer decât crede Radu.

Comentariile lui Radu nu ar fi la fel de jignitoare dacă ar fi medic, expert în sex sau heterosexual. Este un comedian, un om inteligent și un englez din cadrul instituției. A scris și despre depresia lui. Înainte ca Oscar să fie eliberat, i-am luat un interviu. Wilde este rolul pe care îl joacă. El este fermecător, fermecător, simpatic, extrem de atrăgător, în mod clar extrem de inteligent, vulnerabil, o companie grozavă și exact ceea ce majoritatea femeilor își doresc să fie tată.

S-ar putea să-ți placă și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *