Să discutăm ce îi face pe oameni fericiți. Ieși din jgheab. Acesta este ceea ce îi face pe oameni să se simtă bine. Să nu intrăm în fizic. Faceți cu ochiul, înghiontul, înghiontul.

Trebuie să știi cum să faci oamenii să zâmbească dacă vrei să fii amintit.

Ne-am uitat la dovezile științifice și i-am cercetat pe cei mai importanți gânditori din domeniu pentru a crea 4 reguli de bază pentru a fi cea mai memorabilă persoană dintr-o cameră. Aceasta este regula mea personală preferată.

Oamenii care ne fac să ne simțim bine sunt cei mai buni prieteni ai noștri. Asta nu înseamnă că ne excită fizic. John Dewey, un psiholog de frunte, a descoperit cele mai elementare aspecte ale naturii umane. Dewey a descoperit că toată lumea de pe planetă își dorește un singur lucru:

Să te simți important.

Când cineva are suficientă hrană și adăpost, tot ceea ce vrea să facă este să se simtă iubit, apreciat și demn. Acest lucru ne ajută să înțelegem ce le place oamenilor. Când satisfacem dorința oamenilor de a fi prețuiți, ei sunt atrași.

Psihologia din spatele ei este: dacă faci pe cineva să se simtă apreciat de opiniile, timpul și sentimentele sale, te va găsi atrăgător.

Data viitoare când sunteți la un eveniment sau ieșiți cu prietenii, abordați conversațiile cu același scop: să faceți pe toți cei cu care vorbiți să se simtă apreciați. Acesta este modul în care poți să-ți faci prietenii să se simtă apreciați.
Cum să te faci atractiv verbal

Pune-le întrebări despre lucrurile pe care le consideră cele mai importante.
Încurajați-i să-și ducă ideile cu un pas mai departe. Întreabă de ce și cum, mai degrabă decât ce și unde.
Angajamentul total este ceea ce trebuie să faci. Te chem în călătoria ta falsă la toaletă, prefăcând că îți verific e-mailul sau uitându-mă peste capul lor în timp ce le vorbești pentru a afla cine este mai interesant. Trebuie să încetezi să faci asta! Implicarea vă va face pe amândoi mai interesați și mai curioși (vedeți mai multe dintre promisiunile mele de mai jos).

Nonverbal, poți fi foarte atractiv. Cu toții iubim cercetarea limbajului corpului. Studiile arată că cea mai mare parte a comunicării noastre este nonverbală. Studiile au arătat că cel puțin 60% din comunicare este nonverbală. Aceasta este încă mult! Numărul poate ajunge până la 93%.

Iată cum să arăți atractiv non-verbal

Degetele de la picioare ar trebui să îndrepte spre persoana care vorbește. Deși poate părea o prostie, creierul nostru poate prelua direcția piciorului de la oameni și o poate folosi ca o modalitate de a le evalua interesul. Poți face pe cineva să se simtă apreciat în timp ce ascultă, ținându-ți degetele de la picioare îndreptate spre el. Acesta este un mod nonverbal de a spune: „Sunt aici pentru tine!” Esti auzit! Continuă.” Acesta este cel mai mare compliment pe care îl poți oferi cuiva.
Un triplu semn din cap este o idee bună. Trei încuviințări lente după ce un vorbitor a terminat de vorbit vor crește timpul în care vorbește. Studiile au arătat că acest lucru este adevărat. Este ca o comunicare nonverbală. Când cineva termină de vorbit, uită-te la el în ochi și fă trei încuviințări lente din cap. Ei vor continua adesea să vorbească și veți avea o conversație mai profundă. Nu contează dacă nu o fac, ia o înghițitură din băutură și pune următoarea întrebare.

Iată ce pot garanta:

1) Conversațiile tale vor fi mai interesante ca niciodată.

2) Această abordare, deși este vorba despre valoarea celorlalți, are efectul secundar uimitor că oamenii își vor aminti mereu de tine.

3) Oamenii vor fi surprinși de tine. Este uimitor ce vă vor dezvălui oamenii când ne pasă suficient și punem întrebările potrivite.

Aceasta este cea mai bună parte: este cea mai puțin trucată abordare a interacțiunii. Această abordare se referă mai mult la integritate decât la începuturile de conversație memorate sau de o singură linie. Aceasta este o modalitate mai bună de a atrage oamenii.

S-ar putea să-ți placă și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *